Prvi 129 pregleda 20. April 2023.

Tiktokerka oduševljena momcima iz Srbije

printscreen/tiktok/canva

Društvene mreže su postale mesto gde ljudi mogu deliti svoja mišljenja, iskustva i stavove sa celim svetom. Jedna od devojaka koja je privukla pažnju javnosti (pogotovo naše javnosti) na ovaj način je i Krisi, koja je postala poznata po svom videu o Srbima

Krisi je inače bila poznata po tome što je u nekoliko svojih ranijih videa izrazila ljubav prema Italijanima, često ih opisujući kao neverovatno privlačne. Međutim, očigledno je da se nešto promenilo u njenom životu, jer u novom videu izgleda kao da je upoznala Srbina koji joj je potpuno pomutio razum.

@chrissiemic

As you can tell I’ve just discovered Serbians 😊

♬ original sound - Chrissie

U videu koji je postao viralan, Krisi je izrazila čuđenje zbog toga što su Srbi toliko privlačni. Njen komentar izazvao je lavinu komentara ispod objave, a među njima su se našle i druge devojke iz inostranstva koje su se složile da su Srbi najzgodniji. Očito je da Krisi nije jedina koja je očarana lepotom Srbije:

- "Srbi su najbolji", "Moram da nađem jednog".

Oglasilo se i dosta momaka u komentarima, među kojima su i naši momci kojima se očigledno sviđa ovakva vrsta pažnje:

- "Možda je rakija", "Ne znam, to je samo srpski način (ovo vam kaže kolega Srbin)", "Mi smo najbolja država na svetu", "Napravljeni smo od rakije i strpljenja", "Mi smo nebeski narod".

Na kraju je još dodala da misli da su joj možda Srbi toliko privlačni jer su 'svi visoki'.

Tvoja reakcija?