Prvi 181 pregleda 23. Januar 2023.

'Titanic': Film iz devedesetih u novom ruhu!

Youtube printscreen

Nakon 25 godina od nastanka čuvenog filma "Titanic" koji je snimljen po istinitoj priči, reditelj Džejms Kameron će za publiku prikazati remasterizovanu verziju filma u 3D formatu i 4K rezoluciji. Glavne odlike ovakvog ostvarenja su prefektan zvuk i jasna slika, čega nam je, moramo priznati, u poznatoj verziji manjkalo

Ako ste bili mali ili niste ni bili rođeni kada je film prvi put prikazan, pa i ako želite da vidite kako je film "prerađen", imaćete tu čast u bioskopima širom Srbije od 9. februara. Ono što je veoma važno jeste da će Beograd rame uz rame sa svetskim metropolama premijerno prikazati film kada i ostatak sveta i to 6. februara u mts dvorani. Ako se pitate gde da nabavite karte, one su od pre par dana u prodaji na blagajni bioskopa. 

Čuvena priča o bogatoj Rouz, koja se zaljubljuje u Džejka, momka niže klase, otpočela je na najvećem putničkom brodu 1912. godine. Titanic je kao jedan od tri broda britanske kompanije "Vajt star lajn" na svom putovanju od Sautemptona do Njujorka udario u ledeni breg i potonuo u Atlantski okean podnevši sa sobom preko 1500 života. Iako se od ovog broda očekivala najveća bezbednost, dogodila se katastrofa.

 | Author: Youtube printscreen Youtube printscreen

Ovakva priča podstakla je reditelja Kamerona da je zauvek sačuva od zaborava uz fenomenalnog Leonarda Dikapria i Kejt Vinslet kojaje tada imala samo 22 godine. I posče toliko godina, ovo dvoje glumaca važe za najromantičniji filmski par zbog strastvenih i emotivnih scena koje su snimili. Iako je Kejt bila nominovana za Oskara za najbolju žensku ulogu, nije je dobila, a sam film je dobio 11 zlatnih statua i titulu filma godine.

 | Author: Youtube printscreen Youtube printscreen

Ovaj Dan zaljubljenih ćete sigurno dugo pamtiti. Zašto da baš te večeri ne pogledate ovaj klasik?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?