Prvi 65 pregleda 04. Avgust 2023.

Tom Brady i Irina Shayk: nova romansa?

printscreen/canva

Priča se da Tom Brejdi izlazi sa Irinom Šejk nakon što su bivši sportista i supermodel nedavno fotografisani kako zajedno provode vreme u Los Anđelesu

Nove paparaco fotografije prikazuju Brejdija (45) kako u petak preuzima Irinu (37) iz hotela Bel-Er i dovodi je u svoj dom u Los Anđelesu. Ona je ponovo fotografisana sledećeg jutra dok se vraćala u hotel u istoj odeći.

Te slike - zajedno sa nekim dodatnim snimcima Brejdija kako vozi Irinu i dodiruje njeno lice u svom sivom rols-rojsu - objavljene su u ponedeljak u više tabloida, prenosi Page Six. Predstavnici Brejdija i Šejka nisu odmah odgovorili u ponedeljak na zahteve za komentar.

Pre manje od dva meseca, Page Six je izvestila da se Irina Šajk „bacila“ na Brejdija dok su njih dvoje odvojeno prisustvovali raskošnom venčanju sa zvezdama u Kosta Smeraldi na Sardiniji. Nedavno penzionisani kvoterbek je navodno rekao prijatelju u to vreme da ga „ne zanima“ ništa više od prijateljstva sa devojkom sa naslovnice.

Irinin portparol je ranije ocenio da je taj izveštaj „potpuno lažan“ i „potpuno zlonameran“.

Brejdi je bio u braku sa drugim supermodelom, Žizel Bundhen, 13 godina. Slavne ličnosti su okončale svoj razvod u oktobru i dele dvoje dece: 13-godišnjeg Benjamina i 10-godišnju Vivijan. Brejdi takođe ima 16-godišnjeg sina Džeka sa bivšom devojkom i glumicom Bridžit Mojnahan.

U junu 2019. godine, Irina i glumac Bredli Kuper su prekinuli nakon četiri godine veze. Ruska zvezda na pisti i zvezda "Mamurluka" dele šestogodišnju ćerku po imenu Lea.

Kakav bi oni bili par, šta vi mislite?

Tvoja reakcija?