Prvi 53 pregleda 27. Decembar 2022.

Uradi sama: 12 najboljih setova za acrylic nokte

canva

Sve češće se susrećemo sa tim da ljudi pokušavaju da sami urade nešto za šta nisu prošli neku specijalnu edukaciju i da rezultati takvih postupaka budu fenomenalni! Pored toga što dobijemo sjajne rezultate, na ovaj način pokazujemo svoju kreativnost, a o uštedi novca verovatno i ne treba da govorimo.

Ukoliko si hrabra i odvažna da ovo pokušaš sama, predstavljamo ti 12 najboljih setova, koje je izdvojio Cosmopolitan, za acrylic tehniku kako bi oslikala svoje nokte onako kako ti želiš. U ovim paketima nalazi se sve ono što će ti biti potrbno da tvoji nokti izgledaju kao da su prošli najbolji manikir na svetu. Ne veruješ nam? Ha, pogledaj šta smo ti spremili!

 | Author: canva canva

1. Aucarkee Acrylic Nail Kit

Za samo deset dolara ćeš na Amazonu pronaći set za početnike! U ovom setu naći ćeš sve što je neophodno, poput četkica i monomera. Ono što je najvažnije, konzistencija akrila je takva da se sporo vezuje, pa samim tim imaš vremena za vežbanje ukoliko prvi put ovo pokušavaš.

2. Cooserry 115 in 1 Acrylic Nail Kit

Ovaj komplet namenjen je umetnicima koji obožavaju šljokice na noktima. Pored potrebnog pribora za rad, poput „veštačkih prstiju“, set dolazi u prelepom i praktičnom pakovanju koje možete da nosite sa sobom.

3. Morovan Acrylic Nail Kit

Proizvod je savršeno upakovan što je definitivno veliki plus pored predivnih pudera. Ovo je još jedan set namenjen profesionalcima.

4.   Cooserry Acrylic Nail Kit with Drill and UV Light

Bez obzira da li ste početnik ili profesinalac, ovaj set posdeuje sve što ti je potrebno za samo 24$. Pored standardnih alatki, tu su bušilica i set oblika za nokte. Ovo vam može pomoći da korigujete već urađene nokte.

5. Kiss French Acrylic Sculpture Kit

Kada su nokti u pitanju,midealno bi bilo da dobijemo vrhunski manikir za najmanju moguću cenu. Da, uz pomoć ovog seta od samo 10$ je to i moguće jer poseduje sve što je potrebno za savršen manikir! Tu su monomer, lepak, prah... Pa čak i vrhovi za francuski manikir!

6. LanFo Poly Gel Extension Nail Kit

Ukoliko volite stiletto ili almond oblik noktiju, uz pomoć ovog seta postaćete pravi stručnjak za ovakav izgled noktiju! Ovde ćete naći razne boje, od neutralnih i nežnih, preko pastelnih do smelih, jarkih nijansi. Izbor je na vama!

7. Azure Beauty Dip Powder Nail Kit

Pored cene, velika orednost ovog seta je što vam za acrylic tehniku neće biti potrebna UV lampa pošto dolazi u prahu pa ćete tako izbeći lepljenje tokom samog rada.

8. MelodySusie Nail Drill

Bušilica za nokte će vam uštedeti mnogo vremena tako što ćete njenu pomoć moći da umetnete akril u željeni oblik noktiju.  U kompletu dobijate šest nastavaka za turpijanje i poliranje vaših noktiju. Vodite računa da bušilicu nakon 20 minuts korišćenja ostavite da se ohladi jer je sklona pregrevanju.

9. Gelish Xpress Dip Kit

Ukoliko ne volite da gubite puno vremena na acrylic tehniku, ovaj komplet u prahu će vam takođe pružiti prelep izgled noktiju. Ni za ovu tehniku vam neće biti potrebna UV lampa.

10. Dip Well Acrylic Dip System Kid

Uz standardne alatke koje će vam biti potrebne za acrylic tehniku, u ovom setu dobijate čak i mali set za zanoktice!

11. Chillhouse Chill Tips Press- On Nails

Jedina mana ovog seta je što nokti stilizovani njime neće baš dugo trajati, ali za početničko vežbanje je savršen jer je veoma lak za korišćenje.

12. Tripple O Polish Gel Polish Collection Set

Tripple O Polish Gel Polish Collection Set

Ukoliko zanemarimo cenu, ovo je zaista savršen komplet gel lakova koji dolazi u pakovanju sa UV lampom. Pored 69 nijansi gel laka, dobijate i bazni i završni gel za premaz. Boje su pigmentovane i kvalitetne tako da ćete izbeći pucanje.

Akrilni nokti su veoma zahvalni za održavanje jer su veoma izdržljivi pa možete lako da dobijete oblik i dužinu noktiju koje želite. Međutim, stalno turpijanje donosi rizik da oslabite svoje nokte pa boi bilo poželjno da ponekad napravite pauzu kako biste svojim prirodnim noktima dali malo „oduška“.

Tvoja reakcija?