Prvi 126 pregleda 13. Decembar 2022.

Wednesday ipak ume da se smeje!

printscreen/youtube

Akademija Nevermore nije baš mesto na kom možete zamisliti puno smeha, nasmejanih lica ili gluposti, ali kao što je dokazala Netfliksova najnovija dugometražna igra, stvaranje lika Wednesday je bilo mnogo zabavnije nego što bi nas večno mrštenje glavog like ove serije navelo da verujemo

Netfliks je 11. decembra objavio prvi blooper serije, koji pokazuje greške iza scene koje su ušle u stvaranje mračne, monstruozne serije. Ako ste mislili da nije moguće da se Wednesday Addams nasmeje, onda pogledajte bloopers video 1. sezone za scene u kojima je Džena Ortega jednostavno morala da se nasmeje.

Nije lako biti ubistveno i mrtav ozbiljan kao Wednesday Addams sve vreme. Iako ona apsolutno nikada ne bi izgubila hladnokrvnost, Ortegi nije strano da razvedri raspoloženje kada omaši tekst ili je morala da čeka da proleti avion dok je snimala.

Na snimku se prikazuju svi trenuci kada je Ortega bila vesela sa svojim kolegama, kao što je skakanje i zvocanje petama ili režanje na avione koji su prekidali snimanje.

via GIPHY

Naravno, Ortega je bila u sjajnom društvu kada su u pitanju blooperi iza scene. Catherine Zeta Jones i Luis Guzmán su se slatko ismejali pevajući šašavim glasovima jedan drugome, Gwendoline Christie je prasnula u smeh dok je vozila sa Ortegom, a Emma Myers je bacala fristajl rime na neke od Enidinih pokreta.

Ipak, vrhunac bloopera je kada je Ortega slučajno udarila Majersa u lice baterijskom lampom dok je bežala iz dvorca Gejts.

Stvarno je neverovatno videti je kako se tako slatko smeje, slažete li se?

Tvoja reakcija?