Prvi 145 pregleda 26. Jul 2023.

Zaboravite na korektor- ovaj proizvod 'ubija' podočnjake!

canva

Bilo da pripremate prijemni pa ste neispavani ili polažete poslednji ispit u ovom roku, ili da imate bebu koja se stalno budi tokom noći, dobro znate kako je probuditi se sa podočnjacima "do brade". To što znate je odlično, ali ponekad korektor uopšte nije dovoljan kako bi ih prekrio, a vi baš danas imate važan sastanak ili ne želite da izgledate premoreno na ispitu. Kada vidite koji proizvod vam nudimo kao rešenje, zaboravićete na korektor, časna reč

Žene u svetu su "poludele" az novim trendom sa TikToka, a u pitanju je stavljanje rumenila na podočnjake. Naime, one kažu da ako en stavljate rumenilo ispod očiju, propuštate mnogo, a to se najviše odnosi na porkivanje tamnih kesica koje savršeno tokrivaju koliko ste sna propustili prethodne noći. 

Kako bi predeo ispod očiju izgledao zdravo, a vaš ten ujednačeno i blistavo, potrebno je da rumenilo ne stavljate samo na jagodice već da ga prenesete i na podočnjake. 

 | Author: canva canva

Mnogi šminkeri se opredljuju za mešanje tečnog korektora sa rumenilom i kunu se u ovaj trik jer kažu da im je to promenilo život. Takođe, kao završnicu za sveže i odmorne podočnjake koriste je jarko ružičasto rumenilo u prahu.

Rumenilo treba naneti visoko na jabučicu obraza i što bliže podočnjacima, tvrde stručnjaci za makeup. 

@stxph.h i thought this would make my dark circles look worse and was fully prepared to redo my makeup…I AM SHOCKED 🤯 ib: @ALISSIA #blushtrend #blushhack #blushchallenge ♬ Under Eye Blush - SPENCER

Mnogi obično greše pri nanošenju rumenila prenisko, što čini da krajni rezultat čini da lice izgleda opušteno ili tužno. Nanošenje rumenila visoko na jagodice daje iluziju "viših" jagodica i podignutog lica koje prkosi gravitaciji, a nanošenje ispod očiju daje efekat znatno svežijeg izgleda.

 | Author: canva canva

Pored toga, ovom tehnikom dodaje se boja podočnjacima čime se neutrališu tamne senke ispod. Isprobajte ovaj trik i zaboravite na tamne kolutove ispod očiju, savetuje Wanted.

Tvoja reakcija?