Prvi 267 pregleda 16. Avgust 2023.

Zamena za farmerke: Ovako to rade Francuskinje!

canva

Pozanto je da Parižanke propisuju standarde kada je moda u pitanju, a ovoga puta reč je o farmerkama. Ovaj komad garderobe ima svaka žena u svom ormaru. Štp zbog udobnosti, što zbog lakog kombinovanja, farmerke su nešto što i Francuskinje ovle, ali češće pribegavaju nekim drugim opcijama od ove

Ove devojke zaista vole farmerke i teksas koji prati gotovo svaki izlazak. Francuskinje preferiraju opuštene skinny krojeve bez dekora, ali rado nose i modele visokog i srednjeg kroja. One sa ovakvim modelima postižu da izgledaju elegantno, opušteno, ali pre svega moderno. Međutim, čak i Parižanke rado nose drugačije pantalone od framerki, piše Lepota i zdravlje.

Pantalone sa printom

 | Author: canva canva

Ovakav model pantalona je najčešće ravnog ili širokog kroja, pa sa njim možete izgledati i osećati se potpuno opušteno. Dame biraju pantalone s animal printom koje se odlično kombinuju sa belom majcom, košuljom ili džemperom. Kada je obuća u pitanju, kombinuju ih sa grubim čizmama na pertle i mokasinama, kao i sa gležnjačama.

Kožne pantalone

 | Author: canva canva

Nemoguće je zamisliti jesen bez kožnih jakni, a već odavno su na scenu stupile i pantalone. Kada su ovakve pantalone u pitanju, francuskinje će najradije odabrati neke klasične boje poput crne, bordo ili bež, a što s ekrojeva tiče, to su uglavnom pantalone visokog struka sa ravnim nogavicama. Bilo da se odlučito da ih kombinujete sa džemšerima, kardiganima ili jaknom, ove pantalone sigurno treba da imate!

Pantalone od odela

 | Author: canva canva

 Prednost ovih pantalona su praktičnost i udobnost, a izgledaju spektakularno i elegantno u svakoj situaciji. Pantalone od odela mogu se nositi u kancelariji – sa strogom košuljom ili bluzom, kao i u kombinaciji sa majicama, džemperima i, naravno, prslucima. Takav model pantalona može izgledati neformalno ako obujete patike, a može zameniti i večernju haljinu u kompletu sa spektakularnim bodijem ili korsetom.

Bermude

 | Author: canva canva

Francuskinje biraju minimalističke modele bez nepotrebnog dekora, koji su kombinovani sa velikim džemperom, kardiganom slobodnog kroja ili jaknom od tvida. Čizme do kolena sa širokim gornjim delom, mokasine i baletanke pomažu u balansiranju odeće.

 

Tvoja reakcija?