Prvi 64 pregleda 13. Jul 2023.

Zejn Malik u svom prvom intervjuu posle šest godina

printscreen/canva

Zejn Malik je javno govorio o svojoj ćerki tokom svog prvog intervjua posle šest godina. Pevač deli dvogodišnju devojčicu po imenu Khai sa bivšom devojkom Gigi Hadid

Par se razišao u oktobru 2021. godine, ali se kaže da su još uvek "veoma" u životima jedno drugog jer su roditelji. Govoreći u podcastu Aleksa Kupera 'Call Her Daddy', bivši pevač One Directiona dao je redak uvid u život sa svojom ćerkom.

Rekao je: „Otkad imam svoju ćerku, glavna stvar u mom umu je da pokušam da joj budem dobar primer. Zbog toga čak i radim ovaj intervju, znate? Nekada sam bio veoma zabrinut oko ovakvog razgovora. Želim da ona može da me pogleda i kaže: 'Ej, moj tata radi ovo."

@callherdaddy ZAYN. in my childhood living room. #wednesday @Zayn ♬ original sound - Call Her Daddy

Dalje je rekao da se mnogo promenio otkako je postao tata, i rekao: „Stalno mi govore da pričam 'ćalovske fore'. Ja idem u tom pravcu. Samo sam u fazonu 'U redu je. U redu je. Kul.'

Ljudi me samo gledaju kao da sam čudak, a ja kažem: ’Da, ja sam tata, sada mi je dozvoljeno da pričam ove fore. Postoji određena tačka u odraslom životu u kojoj je sve nejasno, sivo i dosadno i ona mi je sigurno vratila tu boju.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Zayn je napustio One Direction još 2015. godine pre nego što je objavio svoj prvi solo album godinu dana kasnije.

Prvi put je počeo da se zabavlja sa Gigi 2015. godine i to je trajalo nekoliko godina pre nego što su njih dvoje ponovo zapalili svoju romansu 2019. godine. Potom su svoju ćerku dočekali 2020., ali romansa nije trajala.

Tvoja reakcija?