Prvi 80 pregleda 23. Decembar 2022.

Žena se suprotstavila čoveku koji ju je snimao ispod haljine

printscreen/intagram/canva

Brazilska influenserka Ana Karlos Rios podelila je zastrašujuće iskustvo sa hiljadama pratilaca na svojom Instagram storiju, gde je „drhtala od besa“ zbog alarmantnih postupaka saputnika na njenom letu.

Anna se suočila sa muškarcem nakon što je saznala da je fotografisao ispod njene haljine dok je spavala. Incident se dogodio 14. decembra, dok je ona letela kući sa radnog zadatka u Sao Paolu, navodi Your Tango. Let je išao dobro sve dok Riosu nije probudila stjuardesa koja ju je upozorila da drugi putnik u avionu fotografiše ispod njene haljine dok spava.

„Tresem se od besa“, rekla je Rios u snimku, stojeći na sredini prolaza dok je svojim pratiocima prepričavala incident.

Dok je Anna pričala o šokantnom otkriću, moglo se videti kako stoji na dohvat ruke od čoveka koji je slikao užasne fotografije.

Ovaj gospodin me je fotografisao dok sam spavala, morali su da me jave da bi me pomerili“, ljutila se ona, pazeći da usmeri kameru u pravcu čoveka dok se suprotstavljala njemu.

Kada je Anna prvi put saznala da je neko fotografiše, u početku je mislila da je ta osoba obožavatelj jer je nadaleko poznata na društvenim mrežama. Međutim, to nije bio slučaj, što je bilo mnogo alarmantnije.

"Moja prva reakcija [na stjuardesu] bila je 'Radim na društvenim mrežama, mora da me je prepoznao'", objasnila je ona. „Ali ona mi je rekla ’Mislim da to nije to, dok si ti spavala, on je zumirao i pokušavao da vidi šta je ispod tvoje haljine."

Kakav užasan let, zar ne?

Tvoja reakcija?