Prvi 97 pregleda 01. April 2023.

Zendaya nosi prsten sa inicijalima Toma Holanda?

pixsell/canva

Zendaja je primećena kako nosi prsten! Ali pre nego što krenete da paničte, nije na 'tom' prstu, iako je i dalje najslađi nakit koji smo videli u poslednje vreme

Zvezda "Euforije", koja je ovog meseca boravila u Londonu družeći se sa dečkom Tomom Holandom, nedavno je otišla na manikir, koji je objavila nail umetnica @marinadobik.nails. Na video snimku, objavljenom 20. marta, Zendaja se može videti kako nosi zlatni prsten sa pečatom ugraviranim sa „T“ i „H“ u skriptnom fontu koji svakako mora da bude znak njenog lepotana iz Spajdermena.

Noktarica Marina je postavila video na Instagram kako bi prikazala bebi roze manikir koji je napravila za Zendaju, koja je označena u natpisu. Detaljno je navela sve korišćene proizvode ali obožavaoci orlovskih očiju su brzo primetili njen specijalni ugravirani prsten . „Zendaja koja nosi Tomov prsten je nešto posebno za mene“, prokomentarisao je jedan. Dok je drugi jednostavno dodao: "Prsten je takođe sladak".

Uprkos tome što je njihov odnos bio relativno privatan, 'Tomdaya' je prošlog meseca imao super sladak trenutak na društvenim mrežama. Dok se Zendaja vraćala na crveni tepih na dodeli nagrada NAACP Image Avards u raskošnoj Versace haljini, Holand je primećen u njenim komentarima na Instagramu, koji je jednostavno stavio emoji sa srčićima u očima, tačno odražavajući naša osećanja. Zendaja je takođe priznala da je Holand bila jedna od prvih osoba kojima je poslala poruke nakon što je osvojila nagradu Emmy 2022. godine. Plus, ostavila mu je najslađu rođendansku poruku na Instagramu prošlog leta. Iako su oba glumca neverovatno zauzeta, volimo kako uvek odvoje vreme jedno za drugo.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?