Prvi 77 pregleda 12. Septembar 2023.

Zendaya otkriva zašto svoju romansu čuva u tajnosti

instagram/canva

Davne 2017. godine je počelo da se "šuška" da između Zendaye i Toma postoji nešto više od prijateljstva, a tek 2021. potvrdili su da su zajedno nakon što su uočeni kako se ljube u Tomovom autu. Sada su njih dvoje bili malo otvoreniji povodom svoje veze, zajedno su pozirali na crvenim tepisima, ali i dalje sa nekom zadrškom

Zendaya je nedavno u jednom intervjuu, kada su je pitali zašto svoju vezu čuva od očiju javnosti, izjavila sledeće:

"Prihvatam da su neki delovi mog života javni i tu ne mogu ništa da promenim. Međutim, i te kako mogu da odlučujem šta ću deliti sa publikom, pa makar se to odnosilo i na osobu koju volim."

Ona kaže da jednostavno svakom treba određena doza privatnosti, ali ni da se kao javna ličnost ne možete skrivati. U principu, ona podržava neki balans kada je iznošenje privantih detalja javnosti u pitanju, a ovakvi njeni komentari plod su glasina da su se ona i Tom tajno verili, piše Her.

Naime, Zendaya je u maju fotografisana sa lepezom držeći elvu ruku u džepu. Tada je izazvala lavinu komentara pa su njeni fanovi imali različite ideje koje su u sušrini bile iste i odnosile se na venčanje:

"Oni se venčavaju, zaista!"

"Kada smo poslednji put videli njihove leve ruke?"

"U redu, ona je baš čvrsta u skrivanju leve ruke", samo su neki od komentara.

Da li su se Tom Holland i Zendaya zasita tajno verili ili možda venčali još uvek ne znamo. Ono što je zaista važno jeste da se oni vole daleko od očiju javnosti i da im verovatno takav način odgovara.

Tvoja reakcija?