Prvi 66 pregleda 09. Decembar 2022.

Žene otkrile koje negativne 'sitnice' su im uništile vezu

canva

Bez obzira na to koliko dugo ste u vezi, ponekad saznate da ljudi jednostavno nisu onakvi kakvi ste prvobitno mislili da jesu. Možda je u početku sve lepo i slatko, ali kada se skinu te ružičaste naočare, ponekad se sretnete sa osobom koja vam se zapravo i ne sviđa toliko

Na Redditu je postavljeno pitanje: „Koje su se naizgled bezazlene osobine ličnosti na kraju ispostavile kao kršenje dogovora u vašim vezama?“ i devojke su imale šta i da kažu!

1. „Kada su slatki i fini prema tebi, ali potpuno čudovište prema bilo kome drugom. Nije kao da si im ti slaba tačka! To traje samo toliko dok se to ponašanje prebaci i na tebe.“

via GIPHY

2. Slaganje sa svim što vi kažete. Nakon nekog vremena, shvatite da oni nikada ne donose nikakve odluke i samo idu sa onim što želite da radite, što ga čini takvim da vi donosite bukvalno sve odluke. To je iscrpljujuće."

via GIPHY

3. Likovi koji su u fazonu „što na umu to na drumu“. U početku je izgledalo kao osobina vredna divljenja, biti sa nekim ko je direktan. Ali nakon nekog vremena, shvatila sam da jednostavno ne žele da budu odgovorni ili ispitivani zbog toga što su rekli grozne stvari."

via GIPHY

4. „Kada su uvek duhoviti. U redu je biti smešan, ali postaje problem kada osoba daje prednost tome u odnosu na ljubaznost. Reći će nešto kritično ili sarkastično i pokušati da se sakriju iza „humora“. 'Biti duhovit' je toliko veliki deo njihovog identiteta da će tome dati prioritet u odnosu na sve ostalo. Volela bih da sam u mlađim danima davala prednost ljubaznim muškarcima."

via GIPHY

5. "Samopouzdanje. Ne mora uvek da znači, ali lako može biti prikrivena drskost. Brzo se pretvara u superiornost, a to se provlači kroz sve vrste interakcije i gradi neprijateljstvo."

via GIPHY

6. "Pasivnost. Bili su pasivni u svemu, uključujući i ono što su želeli za svoju budućnost, karijeru, novac, itd. Nije postojala nijedna stvar u njihovom životu koju su želeli za sebe."

via GIPHY

Šta vi mislite, slažete li se sa svim ovim izjavama devojaka sa Reddita?

Tvoja reakcija?