Prvi 200 pregleda 01. Avgust 2023.

Zvezda Euforije Angus Cloud umro u 26. godini

printscreen/canva

Zvezda serije Euforija Angus Klaud, preminuo je u svojoj 25. godini života, kako prenosi TMZ. Glumac, najpoznatiji po ulozi Feska u dramskoj seriji HBO-a, preminuo je u kući svoje porodice u Ouklendu, prema pisanju medija

S najtežim srcem smo danas morali da se oprostimo od neverovatnog čoveka. Kao umetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je bio poseban za sve nas na mnogo načina“, rekla je njegova porodica u izjavi za TMZ u ponedeljak. Porodica je otkrila da je glumac preminuo ubrzo nakon očeve smrti.

Prošle nedelje je sahranio svog oca i intenzivno se borio sa ovim gubitkom“, nastavili su. „Jedina uteha koju imamo je što znamo da se Angus sada ponovo ujedinio sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je bio otvoren po pitanju svoje borbe sa mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsetnik drugima da nisu sami i da ne treba da se bore protiv ovoga sami u tišini."

Porodica je zaključila: „Nadamo se da ga svet pamti po njegovom humoru, smehu i ljubavi prema svima. Tražimo privatnost u ovom trenutku jer još uvek obrađujemo ovaj razorni gubitak.

Za sada nije saopšten uzrok smrti.

Tvoja reakcija?