Prvi 244 pregleda 23. Mart 2023.

Zvezda filma 'Sam u kući' dobila drugo dete!

printscreen/canva

Zvezda serijala "Sam u kući" Makoli Kalkin i Diznijeva glumica Brenda Song dočekali su svoje drugo dete

Posebnu vest para potvrdio je njegov brat Kieran Culkin na premijeri poslednje sezone "Succession". Tokom događaja u ponedeljak, glumac je potvrdio da su njegov brat i Brenda sada roditelji dvoje dece. U razgovoru za Access Hollywood, Culkin je rekao da tek treba da upozna njihovo drugo dete.

Rođaci žive u Los Anđelesu, a mi živimo u Njujorku. Ja imam jednogodišnje i trogodišnje dete, i koliko sam zauzet, jednostavno nema ulaska u avion i odlaska, isto sa njima."

Nisam još upoznao broj 2, a nisu još ni oni. Jednostavno to nismo uspeli da shvatimo", dodao je on. Macaulay Culkin i Brenda Song nisu potvrdili ime ili pol svog novog člana porodice. Oni su takođe roditelji malog dečaka po imenu Dakota.

Brenda je ranije rekla za The Cut da nemaju dadilju i da su kao roditelji veoma "praktični". "Moj verenik i ja smo veoma praktični. Nemamo dadilju, ali moja mama je ovde sa nama od kada se moj sin rodio."

Brenda je takoše pozvala nove mame da prihvate svu pomoć koja im se nudi „jer je tvoj instinkt da želiš sve to, a ti fizički ne možeš“.

Tvoja reakcija?