Reši 28261 pregleda 02. Januar 2024.

Kviz: Koliko toga znaš o SFRJ?

printscreen/canva

Neretko se pominje kako je bio lep život u bivšoj SFRJ... Malo stariji mogu da se prisete osnovnih stvari o toj državi koja više ne postoji, a mlađi da nauče nešto novo! Ako mislite da baratate znanjem o bivšoj Jugi, izazovite se u našem najnovijem kvizu!

Reši kviz:

 

 

 

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važno obaveštenje
    Skladno sa člankom 94. Zakona o elektronskim medijima, komentarisanje članaka na web portalu Roosvaaj.rs dopušteno je samo registrovanim korisnicima. Svaki korisnik koji želi da komentariše članke obavezan je da se prethodno upozna sa Pravilima komentarisanja na web portalu Roosvaaj.rs i sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ema

    Dokle ovo ode.... odgovori su generalno tacni. I mladi znaju mnogo vise nego li vi pametujete. Ovo su zabavni kvizovi i tacni su. A vi se prijavite na mnogo ozbiljnije kvizove i tu pokazite svoje detaljno znanje. Sta ce mladi ... prikaži još!
  • sever76

    2006 se raspala Zajednica Crna Gora i Srbija, a Jugoslavija mnogo ranije. Tako da pitanje o dokle se koristio naziv Jugoslavija nije točno odgovoreno. Ovdje pitanja u kvizu nisu vjerodostojno odgovoreni. Kao neko ko je živio u ex Yugoslavia znam ... prikaži još!