Paradajz čorba, sočna i ukusna!

canva
Ako vam i danas imate ostatke od jučerašnjeg ručka, a fali vam još nešto kako biste ga upotpunili, predlažemo vam da napravite ovu fenomenalnu čorbicu od paradajza. Kiselkasta i blaga, idealna kao toplo predjelo, ova čorba je pravi izvor energije
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 1 crni luk
  • 500 ml vode
  • 1 l kuvanog paradajza
  • 1/2 kašičice šećera
  • 1 kašičica mlevene paprike
  • 1 kašika seckanog peršuna
  • so, biber

Priprema:

  1. Sitno iseckani crni luk propržiti na malo masti.
  2. Dodati mlevenu papriku i uliti sok od paradajza i vodu.
  3. Posoliti po ukusu i pobiberite pa kuvati 20 minuta.
  4. Po želji dodati rezance.
  5. Na kraju dodajte sitno seckani peršun, pišu Novosti.

Prijatno!

Poseti www.roosvaaj.rs