
Soćni ražnjići sa mesom i povrćem
Kada se spomene Praznik rada iliti Prvi maj, većini najpre padne na pamet okupljanje u prirodi, roštilj, muzika i uži...
Kada se spomene Praznik rada iliti Prvi maj, većini najpre padne na pamet okupljanje u prirodi, roštilj, muzika i uži...
Specijaliteti italijanske kuhinje su osvojili ceo svet pa se na razne načine mogu modifikovati. Ove njoke su veoma uk...
Sezona jagoda je uvečiko počela, a sveže i zamrznute se u poslasticama ne mogu uporediti. Ugrabite potrebnu količinu ...
Sve poplarniji humus na našim prostorima se na Bliskom Istoku vekovima unazad konzumira, kako samostalno, tako i kao ...
Krompir je neutralnog ukusa i kao takav može se skoristiti na mnogo načina da bi se dobilo ukusno, ali i brzo jelo. K...
Nakon toliko prazničnih dana, a tek nam predstoji roštiljijada za Prvi maj, potrebno je da malo pročistimo organizam ...
Preostala kuvana jaja koja niko nije pojeo možete iskoristiti na više načina, potrebno je da budete samo malo maštovi...
Kada prođe prvi dan Vaskrsa, muka nas uhvati kada vidimo koliko je ostalo kuvnih jaja u kući. To još i nije strašno, ...
Dragi naši čitaoci, želimo vam srećan praznik uz radostan pozdrav: Hristos vskrse! Ukoliko se niste na vreme pripremi...
Svake godine za Vaskrs, među domaćicama neka tehnika bojenja jaja postane favorit i tako se uz pomoć Interneta raširi...
Danas je Veliki petak, dan kada Crkva propisuje strogi post. Iako se po nekom pravilu danas zapravo ništa i ne treba ...
Već mesec dana unazad, po marketima, ali i na pijacama mogu se naći jagode. Ovo voće mnogi vole, a svakoj poslastici ...
Iako su nas niske temperature dosta iznenadile proteklih dana, nimalo nije rano za razmišljanje o letovanju. Ipak, mn...
Običaji za Vaskrs nalažu da se za ručak pripremi pogača sa osveštanom vodicom. Neko se opredeli za lisnatu, neko za p...
Torta beli anđeo se sprema za razna slavlja, ali pošto ne zahteva poseban trud, niti uključivanje rerne, rado je viđe...
Ostalo je još par dana Vaskršnjeg posta, ali nešto se mora jesti. Ako vam je ponestalo ideja, predlažemo da za današn...
Vegasnki ili posni majonez je fenomenalan zato što se, kao i mrsni, veoma brzo i lako priprema, a ukus mu je zaista o...
Ako vam je dosadila klasična kupus salata za koju se mnogi opredeljuju uz pečenje, krajnje je vreme da eksperimentiše...
Kora od keksa, lagani fil od sira i preliv čine poslasticu koja je mnogima omiljena, a u pitanju je cheesecake. Iako ...
Supa sa knedlama nekada je predstavljala početak svečanog ručka, najpre u Vojvodini, a onda i širom Srbije. Sada se o...