Bez srama 24 pregleda 16. Maj 2023.

'Kada moj muž ne želi da jede, spremim drugo jelo'...

canva

Jedna korisnica je na TikToku objavila snimak u kome nosi naćose na poslužavniku, a u opisu je napisala da pošto njen muž nije pojeo večeru, ona je rešila da mu zameni večeru onim što voli da jede. Ona je svojim postupkom užasnula ljude na Internetu jer su neki njenog muža uporedili sa razmaženim probirljivim detetom

U prilog tome ide i činjenica da je dotična Briana u pozadini pustila pesmu Meghan Trainor "Mother", pa zaključujemo da i ona sama sebe smatra njegovom majkom. U nastavku snimka ona kaže: "Ako ga ne nahranim, on bukvalno neće jesti. Ovo me je iritiralo. Sada krivim njegovu majku što ga nikada nije naterala da proba losos."

via GIPHY

Na kraju snimka vidimo njenog supruga kako leži na sofi umotan u ćebe čekajući toplu večeru. Iako naizgled deluje šokantno, snimak se završava takoreći lekcijom gde Briana savetuje ženama da svojoj deci ponude i "nateraju" ih da pojedu sve iz tanjira čak i ako imse to ne dopada. 

"Za 25 godina, supružnik vašeg deteta će vam biti zahvalan!"

Ovaj snimak je na TikToku pogledalo više od milion ljudi, a podeljen je i na Twitteru. Većina ljudi nije mogla da poveruje u ono što vidi, a Briana je dobila mnogo kritika zbog svog ponašanja.

"Nadam se da se šališ. Moj muž bi mogao da jede samo vazduh", napisala je jedna žena.

"Devojko, zašto sam nije napravio naćose", pitala je druga.

 | Author: canva canva

Treća dama bila je nešto rigoroznija napisavši da nikada ne bi kuvala za svog supruga ukoliko bi on samo jednom odbio davečera ponuđeno.

Među korisnicima pomenutih društvenih mreža pojavio se termin "čovek- beba" jer je ponašanje Brianinog muža mnoge podsetilo na dečije odbijanje hrane. 

"Onaj osećaj kada si bukvalno udata za četvorogodišnjaka", napisala je jedna žena. 

Briana je i nakon ovoga nastavila da objavljuje snimke svog supruga i njegovih navika, piše Her.

Tvoja reakcija?