Bez srama 25497 pregleda 06. Jul 2023.

Ovo su najveći lažovi Zodijaka. Lažeš li i ti?

canva

Postoje ljudi koji imaju prirodan dar kada su manipulacija i laž u pitanju, ali neki od njih se prema astrologiji posebno izdvajaju. Neki su otvoreni po pitanju manipulacije dok drugi to suptilno rade. Kako god bilo, ovo su pet znakova Zodijaka kojih se treba čuvati

Škorpija

Pa, svi smo iskusili Škorpijin gnev. Iako su veoma srdačne i tople, ne daju se prevariti i veoma su snalažnjive. Osobe koje pripadaju ovom znaku su uvek nepoverljive i tajanstvene.  Škorpije su odlične vođe i vrlo su ubedljive, pa će vam za nekoliko trenutaka nametnuti krivicu za nešto za šta apsolutno niste krivi, a uvek će ispasti da su one u pravu, tvrdi Krstarica.

via GIPHY

Škorpije su pravi majstori manipulacije i toga su svesne.

Rak

via GIPHY

Iako veoma osećajni i nežni, Rakovi umeju da buru pravi manipulatori. Veoma su maštoviti, pa je moguće da će vas okriviti za nešto što se nije ni dogodilo. Posebno kada su u pitanju prijateljstva, znaju da budu veoma nezgodni.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku često projektuju najgori mogući scenario pre nego što se bilo šta desi. Takođe, veoma su neodlučni, pa će učiniti sve da izgledaju vrlo samouvereno.

via GIPHY

Blizanci su društveni, pa kada su žurke u pitanju, spremni su na sve. Ipak, sa vama će se kući vratiti veoma ozbiljni, žaleći zbog onoga što se dogodilo.

Ribe

via GIPHY

Ribe su uvek spremne da priskoče u pomoć kome god da je ona potrebna i apsolutno su nesebične. Ponekad iz ogromne želje da pomognu drugima izgledaju sebično, a nažalost, uglavnom tako i bude. Ribe su manipulatori jer koriste vašu ranjivost da bi sebi olakšale, posvećuju vam vreme, a onda vam prebacuju zbog toga što su ga izgubile.

Lav

via GIPHY

Lavova glavna karakteristika je da želi da bude predvodnik u svemu: on je taj i samo on može da bude glavni. Međutim, Lav je uvek iskren po pitanju svojh postupaka, stoji iza svojih grešaka i snosi odgovornost za iste. Međutim, njegove postupke je ponekad veoma teško dešifrovati.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važno obaveštenje
    Skladno sa člankom 94. Zakona o elektronskim medijima, komentarisanje članaka na web portalu Roosvaaj.rs dopušteno je samo registrovanim korisnicima. Svaki korisnik koji želi da komentariše članke obavezan je da se prethodno upozna sa Pravilima komentarisanja na web portalu Roosvaaj.rs i sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KelvinMedrano

    "Ribe su manipulatori jer koriste vašu ranjivost da bi sebi olakšale, posvećuju vam vreme, a onda vam prebacuju zbog toga što su ga izgubile." Hmm... Koliko li smisla ima ova rečenica? Ovo implicira da su Ribe bipolarne, a ne da ... prikaži još!