Fancy 74 pregleda 04. April 2023.

Bela Remzi otkrila da jede žitarice sa - đusom!?

printscreen/canva

Žitarice? Sa sokom umesto mleka? Češće je nego što mislite. Bela Remzi je izazvala viralnu debatu na internetu nakon što je otkrila da jede svoje žitarice sa sokom od pomorandže umesto mleka

Društvenim medijima nisu strane viralne debate. Samo tokom proteklih nekoliko godina, videli smo da je internet podeljen po svemu, od toga da li perete noge pod tušem do toga koliko često menjate pidžamu. Nedavno je Zara Larson izazvala pometnju nakon što je rekla da bi ljudima trebalo dozvoliti da razgovaraju jedni sa drugima tokom filmova u bioskopu.

Sada, glumica iz serije 'The Last of Us' Bella Ramsey izaziva kontroverzu i sve je u vezi sa načinom na koji jede svoje žitarice.

via GIPHY

Ranije ove godine, Bela Remzi i Pedro Paskal snimili su video za The Hollywood Reporter. U intervjuu, ovaj duo otkriva šta su poslednji put pojeli, a Bela je rekla: „Moje su bile kukuruzne pahuljice i mekinje sa suvim jagodama...sa sokom od pomorandže na vrhu umesto mleka“. Šokirani Pedro onda pita Belu: "Sok od pomorandže?"

Objašnjavajući svoje specifične navike u ishrani, Bela odgovara: „Tako je dobro. Nekada nije bilo mleka koje sam mogla da pijem, nije bilo ovsenog ili bademovog mleka, pa sam samo probala sok od pomorandže. Pre mnogo godina! I volela sam ga. I to je postala stvar od tada." Pedro zatim pita: "Kako ti je u stomaku?", a Bela kaže: "U stvari dobro!"

Ove nedelje, jedan obožavalac je podelio snimak intervjua na Tviteru uz natpis: „Još uvek ne prelazim preko činjenice da Bela Remzi jede svoje žitarice sa sokom od pomorandže. (takođe ne pokušavajte.)“ Video je od tada pregledan. 200.000 puta.

Neki ljudi su bili šokirani i ogorčeni. Jedna osoba je tvitovala: „Žitarice sa sokom od pomorandže… bella, ne mogu da te branim“. Drugi je napisao: „Bez obzira koliko volim Belu Remzi, NIKAD ne jedem žitarice i sok od pomorandže.

Drugi su bili zaintrigirani. Obožavalac je dodao: "Ovo je tako neprijatno. Probao sam žitarice i sok od pomorandže. Dobro je..."

Videvši viralni razgovor na mreži, Bella je ušla u komentare kako bi se branila. Odgovarajući na originalni tvit, Bella je napisala: "Jutros sam ga doručkovala." Ako to nije bilo dovoljno, Bella je takođe obezbedila sopstveni fotografski dokaz o mešavini žitarica i soka od pomorandže o kojoj je reč.

Takođe, Bella je lajkovala tvit fotografije na kojoj je obožavatelj izmenio nju sedeći za stolom sa žitaricama i flašom soka od pomorandže.

Tvoja reakcija?