Fancy 525 pregleda 09. Februar 2023.

Evo šta ne treba da radimo kada nanosimo maskaru!

canva

Ponekad smo jako dugo u potrazi za maskarom koja nam odgovara. Neko želi veći volumen, neko dužinu, neko gušće trepavice, ali svaka od nas voli da joj trepavice izgledaju lepo kako bi dale dubinu oku.

Pored veštačkih trepavica i raznih vrsta nadogradnji, tu je maskara kao večiti klasik kako bi nam pomogla da svoj svakodnevni make up dovedemo do savršenstva, ali da bi nam duže trajala, caka je u tome kako je nanosimo.

 | Author: canva canva

Maskara je jedan od ključnih make up proizvoda koji svakodnevno koristimo pri šminkanju kako bismo istakle trepavice i neke od nas ne mogu dazamisle dan bez nje. Ipak, jedna Tiktokerka je podelila sa nama video u kome objašnjava kako pravilno treba naneti maskaru kako bi vaše trepavice izgledale lepše, ali i kako ne biste previše maskare bespotrebno trošile. Na taj način, uštedećete na čestoj kupovini ovog proizvoda, piše Headtopics.

 | Author: canva canva

Umesto toga da četkicu stalno provlačimo kroz otvor tube od maskare, treba samo da izvučemo štapić i normalno nanesemo maskrau. Na ovaj način sprečavamo prevremeno sušenje maskare, a tako će nam maskara trajati čak mesec dana duže nego inače. Poznato je da maskaru koja se isušila možemo samo da bacimo jer pored toga što nam neće pomoći da postignemo pravi efekat, može dovesti i do infekcije očiju. Pored toga, obratite pažnju i na još neke greške koje je ova devojka pokazala u videu, a sigurno ih veliki broj nas pravi tokom šminkanja.

@stylebymalvika A new more in depth series! 💞 Mascara talks today #Mascara #MakeupTips #MakeupTipsTikTok #MakeupHack #TipsforGirls #BeautyTips #CountryMusic ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

Dakle, kada sledeći put nanosite maskaru, razmislite da li ćete besomučno "pumpati" četkcom u tubu ili ćete samo otvoriti i naneti maskaru na trepavice.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važno obaveštenje
    Skladno sa člankom 94. Zakona o elektronskim medijima, komentarisanje članaka na web portalu Roosvaaj.rs dopušteno je samo registrovanim korisnicima. Svaki korisnik koji želi da komentariše članke obavezan je da se prethodno upozna sa Pravilima komentarisanja na web portalu Roosvaaj.rs i sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Keti

    Da zinemo 😂😂😂