Fancy 1921 pregleda 09. Mart 2023.

Svaki znak ima svoje malo zadovoljstvo. Koje je tvoje?

canva

Na šta god daste pomislili kada se spomenu mala zadovoljstva u kojima uživamo, znajte da ono i te kako ima veze sa zvezdama i astrologijom. Svaki horoskopski znak ima neko zadovoljstvo zbog koga je "na lošem glasu", ali srećom, ako je to nešto što ne ugrožava druge, a ni vas, nema potrebe da ga se odričete

Mala "bezobrazna" zadovoljstva daju začin svakodnevnom životu, pa iako nekima mogu biti dosadna, jer se svi mi razlikujemo, nema potrebe da odustajete od njih. U astrologiji postoje karakteristike koje su povezane sa svakim znakom Zodijaka. Neki od nas će ih priznati i prihvatiti, dok će drugi poricati iako duboko u sebi znaju da je to istina jer ovo ipak nisu osobine o kojima biste trubili "na sav glas", ali one su ipak deo vas i vaše ličnosti i čine vas onim što jeste, smatra Elite Daily.

Ovan: Žestoke rasprave

via GIPHY

Ovnovi su veoma vatreni i kardinalni, a njihov temperament nikada ne treba dovoditi u pitanje. Oni strastveno brane svoje ideologije i generalno stvari koje zastupaju pa su u stanju da veoma burno reaguju i izazovu ogromne rasprave. U ovome nema ničeg lošeg sve dok sagovornik ne shvata stvari previše ozbiljno.

Bik: Slatkiš posle svakog obroka

via GIPHY

Venera vlada Bikovima i to znači da vole slatkiše. Puno slatkiša! Kada odu na poslovnu večeru ili ručak, najpre će baciti pogled na spisak deserata, pa tek onda na glavna jela, a to je ono što slatko začinjava njihovu svakodnevicu!

Blizanci: Slatki tračevi

via GIPHY

Blizanci vole "dobru priču" pa čak i ako informacije nisu 100% tačne. Vole da "začine" informacije i uživaju u tračevima toliko da dobijaju nalet adrenalina na sam spomen neke nove situacije. Iako vole ogovaranje, njihovi prijatelji mogu biti sigurni da su tajne koje dele sa njima zauvek na sigurnom!

Rak: Tri filma za čitav život

via GIPHY

Ono što je za Rakove pravo zadovoljstvo jeste da provedu sami veče gledajući film ili seriju čiji scenario znaju napamet jer su ga bezbroj puta ponovili. Ono što im ne da da izađu iz ove zone komfora jeste činjenica da se ne osećaju kao da propuštaju nešto posebno jer oni uvek na novi način doživljavaju omiljene filmove i serije.

Lav: Selfie time

via GIPHY

Lav važi za samouvereni znak, a kako je u prirodi kralj životinja, nije ni čudo što uživa diveći se sebi na fotografijama. U stanju su da se satima slikaju i dele svoje fotografije na društvenim mrežama jer obožavaju da se promovišu.

Devica: Ispravljanje gramatičkih grešaka

via GIPHY

Device su perfekcionisti i puno pažnje obraćaju na tokako neko komunicira sa njima, a poseban sluh imaju za gramatičke greške koje sagovornik napravi. One odlično poznaju gramatiku i nemaju problem da to pokažu pred drugima. 

Vaga: Zavisnik od ljubavi

via GIPHY

Vage žive od ljubavi pa tako više vremena provode u vezama nego same. Nakon raskida, često ulaze u novu vezu kako bi što manje vremena provele u samoći iako nemaju problem da budu same. Jednostavno, uživaju u pažnji partnera. 

Škorpija: Uhođenje simpatije

via GIPHY

Kao veoma prepoznatljiv znak, Škorpija voli sve da zna, ali ne želi da svi znaju znaju da ona ima podatke o nečemu. Škorpija ima svoje načine da sazna željenu informaciju koja se drugima možda čini nevažnom, ali definitivno je da je njima od krucijalnog značaja.

Strelac: Propovedanje svojih uverenja

via GIPHY

Strelac može biti brutalno iskren, ali sve u nameri da prosvetli ljude oko sebe. Ovo može da ga dovede u problem, ali njegove namere su uvek iskrene i na pravom mestu. Strelac je pun znanja, a znanje je i blagoslov i prokletstvo. 

Jarac: Ljubav prema prijateljima

via GIPHY

Ako u okruženju imate Jarca, znate da mu se uvek možete obratiti za savet i podršku i da će on bezrezervno biti tu za vas. Jarac sve svoje prijatelje gleda istim očima, ne podvaja ih, a oni su srećni što ga imaju pored sebe.

Vodolija: Izražavanje nepopularnih stavova

via GIPHY

Vodolije uživaju u tome da ih drugi smatraju "čudacima" jer su nekonvencionalne pa često dolaze u situaciju da ne vole nešto što svi ostali obožavaju. Poznate su po svojim nepopularnim mišljenjima, ali preferiraju da budu autentične nego da s estapaju sa gomilom.

Ribe: Prilagodljivost

via GIPHY

Iako neki možda smatraju da su ribe prevrtljive i lako menjaju strane, one su zapravo beskrajno prilagodljive zahvaljujući svojoj vodenoj prirodi. Možda neće uvek naići na razumevanje zbog ovakvog ponašanja, ali nema ništa loše u tome da pustite ljude da mozgaju umesto vas!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važno obaveštenje
    Skladno sa člankom 94. Zakona o elektronskim medijima, komentarisanje članaka na web portalu Roosvaaj.rs dopušteno je samo registrovanim korisnicima. Svaki korisnik koji želi da komentariše članke obavezan je da se prethodno upozna sa Pravilima komentarisanja na web portalu Roosvaaj.rs i sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Svarog

    Potpuno netačno.