
Pasulj na vodi će vas držati sitim, a veoma je ukusan
Danas je Veliki petak, dan kada Crkva propisuje strogi post. Iako se po nekom pravilu danas zapravo ništa i ne treba ...
Danas je Veliki petak, dan kada Crkva propisuje strogi post. Iako se po nekom pravilu danas zapravo ništa i ne treba ...
Ostalo je još par dana Vaskršnjeg posta, ali nešto se mora jesti. Ako vam je ponestalo ideja, predlažemo da za današn...
Vegasnki ili posni majonez je fenomenalan zato što se, kao i mrsni, veoma brzo i lako priprema, a ukus mu je zaista o...
Kada su u pitanju druženja i proslave tokom posnih dana, izbor uvek pada na neka obična jela pa ljudi često stiču uti...
Sočivo je mahunarka koja se od davnina koristi u ljudskoj ishrani, ali je kod nas bila nepravedno zapostavljena. Posl...
Tokom posta, mnogim ljudima je potrebno da svakodnevno pojedu nešto slatko kako bi povratili energiju. Recept za ovaj...
Kako s eu postu ne bismo hranili jednolično, potrebno je da nabavimo recepte koji su po našem ukusu i koji mogu da za...
Tradicionalni italijanski tiramisu pravi se od piškota, jaja i sira i retko ko mu može odoleti, posebno u ovako otpli...
Recept za ovo izdašno pecivo nas je oduševio. Ono što su njegove dobre strane jeste to da će danima zadržati mekoću i...
U toku je vaskršnji post ili Sveta četrdesetnica, koja nas priprema za najradosniji hrišćanski praznik- Vaskrs. Kako ...
Mlečni proizvodi koje kupujemo su prošli razna 'razblaživanja' pa samim tim je u njima u većini slučajeva večiki proc...
Poznato je da šampinjopni nutritivno mogu zameniti meso, pa imamo dobre vesti za sve ljubitelje lazanja: Možete ih je...
Kada postimo, potrebno je da se ponekad i zasladimo, a oni koji 'žive na slatkišima' ponekad zaista budu u nezgodnoj ...
Kus- kus se od pre par godina konzumira kod nas i čini se da još uvek nisu otkrivene sve njegove čari. Nasuprot tome,...