Prvi 922 pregleda 18. Januar 2023.

Baka Prase se oglasio povodom katastrofe u lokalu!

instagram/canva

Nakon što je lokal Bake Praseta na Tošinom bunaru izgoreo, youtuber se oglasio kao što je i obećao ranije i pokazao javnosti snimak kamera iz lokala. Pored toga, govorio je o šteti koja je naneta lokalu te da se još uvek radi procena, ali da je siguran da je šteta velika, čak oko 15 000 evra

Ilić je najavio da će lokal ponovo biti otvoren kroz par dana, da su radovi na renoviranju već u toku i ponovo, na sebi svojstven način pozvao ljude da jedu kod njega. Posebno se zahvalio vatrogasnoj ekipi koja je odmah reagovala i ugasila požar, jer bi u suprotnom, možda i nevini ljudi koji žive u blizini nastradali ako bi se požar proširio. I sam lokal je napravljen u renoviranoj kući pa je dodatan bes kod youtubera izazvalo to što počinilac nije razmišljao o okolini. 

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

Baka Prase je objavio snimak sa unutrašnje kamere pošto još uvek čeka dokazni materijalsa spoljašnjih. Policija će pregledati sve nadzorne kamere u blizini kako bi se utvrdilo ko je počinilac, a on bi ih odveo do naručioca.

Na snimku se vidi kako neko desnom rukom baca ciglu da bi razbio staklo, a zatim takođe desnom rukom baca Molotovljev koktel. Policija je posumnjala na profesionalca, ali se Baka ne slaže sa njima jer iz navedenog postupka se čini da se radi o amateru.

Kada je u pitanju naručilac, Baka sumnja na konkurenciju i Željka Mitrovića s obzirom na  njihov medijski rat o kome je već bilo reči. Naveo je i da u njegovom lokalu radi 15- oro ljudi, "15 porodica se hrani radeći u ovom lokalu", a osvrnuo se i na to da je u lokalu mogao da ostane neko od zaposlenih, a posledice bi bile fatalne. 

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

Ono što je veoma lep gest Bogdana Ilića jeste i to da će svim radnicima biti isplaćene plate bez obzira što ne rade jer, kako je naveo, "radnici nisu krivi za ono što je neka budala uradila". 

Ilić je najavio i pet novih lokala koje će otvoriti u Beogradu, Novom Sadu i Jagodini i naveo njihove adrese, a najveći od njih biće na Novom Beogradu u ulici Goce Delčeva i njegova površina iznosi čak 300 kvadratnih metara!

Šta mislite, hoćemo li zaista saznati ko je pokušao da sabotira Baku praseta?

Tvoja reakcija?