Prvi 88 pregleda 27. Mart 2023.

Kris Martin dobija bezbroj kritika zbog svoje prehrane

printscreen/canva

Bilo je negativnih povratnih informacija upućenih Krisu Martinu nakon njegovog otkrića da konzumira hranu samo jednom dnevno, zbog kolege muzičara Brusa Springstina. Martin je tvrdio da ga je Springstin, koji ima 73 godine, inspirisao da usvoji ovaj novi režim ishrane nakon što je video njegovu efikasnost.

Martin je rekao: „Zapravo više ne večeram. Prestajem da jedem u četiri i to sam naučio na ručku sa Brusom Springstinom." Govoreći na podkastu Conan O’Brien Needs A Friend, rekao je: „Imao sam sreće da odem tamo na ručak dan nakon što smo nastupali u Filadelfiji prošle godine. Ionako sam bio na veoma strogoj dijeti. Ali ja sam primetio: 'Brus izgleda još u boljoj formi od mene', a Peti, Brusova žena, rekla mi je da jede samo jedan obrok dnevno. Rekao sam: „Pa, evo nas. To je moj sledeći izazov.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Obožavaoci su brzo prokomentarisali navike zvezde u ishrani, a mnogi su rekli da se ne hrani pravilno i da je to nezdrava ishrana. Jedan pratilac je upitao: "Zar to nije poremećaj u ishrani?"

Drugi je napisao: "Jedan obrok dnevno... fuj."

Jedan korisnik Jutjuba je primetio: „Prvo Gvinet i njena supa od kostiju, a sada njen bivši ne jede večeru. Poremećene navike u ishrani poznatih ljudi više su odvratne i opasne.

To se odnosilo na nedavnu reakciju koju je Gvinet Paltrou dobila zbog sopstvene ishrane nakon što je sugerisala da se uglavnom sastoji od čorbe od kostiju. Međutim, brzo je odgovorila uveravajući obožavaoce da jede „pune obroke“.

Šta vi mislite, da li je ovo dobar način da se održi linija ili ne?

Tvoja reakcija?