Prvi 51 pregleda 05. Jun 2023.

Napravite pesto jaja koja su 'zaludela' ceo svet!

canva

Toliko je recepata koje smo isprobali zahvaljujući njegovom več+ličanstvu- TikToku! Neki od njih su nam postali omiljeni, neke imamo redovno na svom meniju, a neke koristimo za posebne prilike. Treba li da pričamo o feta pasti, brzim kolačima u šolji ili pica sendvičima? Naravno da ne jer svi dobro znamo o čemu je reč

Danas, pak, imamo za vas jedan recept koji je zaista osvojio sve sipmatije u svetu i kod nas, a za ljubitelje jaja je sjajan jer ćete ih probati na jedan potpuno drugačiji način! U pitanju su jaja sa pesto sosom. 

 | Author: canva canva

Znamo koliko i najmanja količina pesta može dati jelu potpuno novu notu, a kada su u pitanju ova jaja, recept je toliko lagan i ukusan da ćete ga stalno iznova i iznova ponavljati! 

@amywilichowski #eggs #pestoeggs #homecook ♬ cooking video - cooking

Najbolji deo od svega ovoga je to što vam je potrebno samo malo vremena da napravite ovaj ukusan doručak, piše Her. Ideja cele priče jeste da ulje koje inače koristite za prženje jaja zamenite pesto sosom. Kada se jaja isprže, servirajte ih na tost uz dodatak začina, pahuljica ili meda, ako volite kombinacije slatko- slanih ukusa.

Prijatno!

Tvoja reakcija?