Prvi 112 pregleda 12. Januar 2023.

Žena zgrožena odvratnim ponašanjem dostavljača!

screenshot/tiktok

Alex Wright, majka iz Česterfilda na prvu se smejala, ali se onda toliko uznemirila da nije mogla da pojede svoju hranu i rečeno joj je da će joj vratiti novac za njen McDonalds obrok koji je poručila preko Uber Eats

Majka je ostala užasnuta nakon što je uhvatila dostavljača Uber Eatsa kako se naizgled češe po međunožju na njenoj kameri zvona na vratima. Alex Wright je bila iscrpljena posle dugog radnog dana i naručila je McDonalds kod kuće. Ali 22-godišnjakinja je bila šokirana kada je videla snimak dostavljača na kom se vidi kako "petlja" po pantalonama. Majka jednog deteta se u početku smejala, ali je onda bila toliko uznemirena da nije mogla da jede svoju hranu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Radnica u staračkom domu požalila se Uber Eats-u i rečeno joj je da će joj vratiti 12,45 funti za njen obrok od pomfrita i mocarele. Ona nikada nije dobila novac nazad nakon incidenta koji se dogodio u petak uveče. Aleks iz Česterfilda  je rekla: „Bila sam na poslu tog dana i vratila se kući iznervirana što moram nešto da kuvam. Odlučila sam da poručim kako bi se poštedela kuvanja i pranja veša kada sutradan budem rano na poslu. Obično bih se odvezla da pokupim, ali posle dugog dana jednostavno nisam mogla da se trudim da ponovo izađem. Dobila sam obaveštenje da je vozač ovde i otišla pravo u moju aplikaciju za zvono koja ima kameru da vidim da li je našao kuću."

via GIPHY

Živimo u mračnom uglu i nije odmah očigledno u koju kuću treba da isporuči. Sve sam to videla uživo i trajalo je dobrih 45 sekundi do jednog minuta. U početku sam videla smešnu stranu toga i nasmejala se pre nego što sam shvatila koliko je to fizički odvratno, do te mere da nisam mogala da jedem hranu."

Kako biste vi reagovali na ovu situaciju?

Tvoja reakcija?