Kakao krem je veoma ukusan, a na tržištu ima puno proizvođača koji su se opredelili baš za ovaj proizvod. Ako vodite računa o tome šta jedete, napravite krem po ovom receptu i uživajte u njegovom bogatom ukusu
Sastojci:
- 200g pečenih lešnika očišćene opne
- 3 kašike kakaa
- 15 mekanih, sočnih urmi
- 100 ml pirinčanog mleka
- vanilin ekstrat, ako ga nemate onda i kesica vanilin šećera
- kašike kokosovog ulja
Priprema:
- Ispecite u rerni lešnike pa ih stavite u čistu pamučnu krpu i protrljajte da spadne opna.
- Stavite ih u blender i blendajte sa prekidima sve dok od lešnik ne postane tečan.
- Dodajte kakao, urme, kokosovo ulje i vanilu, a mleko postepeno dodajte i pratite gustinu da bude baš kako vi želite.
- Krem je spreman za konzumaciju!
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.