Ako nam neko da gotov proizvod koji mi samo treba da nafilujemo, kakav je u ovom slučaju oblanda, mi ćemo ga zasigurno blagosiljati. Sačuvajte ovaj recept za bilo koju priliku jer nema šanse da vam se ne dopadne, a mogu ga napraviti i deca
Sastojci:
- jedno pakovanje oblandi
- 400g kisele pavlake
- 400g mlevenog keksa
- 250g margarina ili putera
- 250g šećera u prahu
Priprema:
- Na tihoj vatri otopite margarin sa šećerom.
- Kad se sjedinilo, skinite sa ringle i umešajte keks i pavlaku.
- Sjedinite smesu i ohladite je.
- Potom, njome mažite oblande i slažite jednu po jednu.
- Poslednja treba da bude bez fila. Uvijte oblandu u foliju i stavite u frižider da se stegne na par sati.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.